Links

Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de veehouderij. Gemakkelijk, snel en eenvoudig online bestellen!

Open webpagina

Alfa accountants en adviseurs; vanuit een landelijk actieve organisatie, met een kantoor om de hoek; uw adviseur met brede financiële kennis én specialistische branchekennis.

Open webpagina

Alpuro Breeding, specialist in kalveropfok. Voor alles op het gebied van voeding, gezondheid en huisvesting van uw kalveren.

Open webpagina

Berg Stal & Weideinrichting is totaal leverancier voor de inrichting van uw: melkveehouderij - vleesveehouderij - paardenhouderij. Uw inrichting is onze uitdaging!

Open webpagina

BFlex is de Nederlandse leverancier van oormerken en dier -identificatiesystemen.

Open webpagina

Bunthoeve is een website van een van de stamboekleden waar men informatie kan vinden over de fokdieren inclusief hun stamboom. Verder zijn er veel foto's te vinden van de door het bedrijf bezochte keuringen.

Open webpagina

CRV ontwikkelt en levert informatieproducten aan veehouders en organisaties ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Een voorbeeld is het online managementpakket VeeManager. Daarnaast ontwikkelt CRV genetisch materiaal (zoals sperma van fokstier) en beschikt daartoe over een van de grootste fokprogramma’s ter wereld. CRV is tevens de grootste stamboekorganisatie van rundvee in Nederland.

Open webpagina

De Federatie stelt zich ten doel de promotie en de rationele fokkerij van vleesvee, respectievelijk het tot waarde brengen van vleesvee in het bijzonder.

Open webpagina

Veehandel van Goethem, dé specialist in luxe vetmesterij voor stieren, koeien en kalveren. Veehandel (aan- en verkoop) en veevoeder.
Hardeman is dé specialist op het gebied van asbestverwijdering. Goed isolerende panelen, ideaal voor de wand- en dakbeplating van stallen en bedrijfspanden.

Open webpagina

HB-KI is een particulier bedrijf gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van trainingen, met name aan veehouders, in het kader van DHZ-KI en drachtigheidscontrole bij rundvee, geiten en varkens.

Open webpagina

De missie van Hekkelman: uw juridische partner zijn, die u vanuit kennis, betrokkenheid, daadkracht en passie, adviseert en die in alles kwaliteit nastreeft. Uw juridisch baken zijn dat pal voor uw belangen staat.

Open webpagina

Jan Bakker is totaal- leverancier in de agrarische sector. Van diervoer tot mestverwerking, als ook in transport een betrouwbare partner.

Open webpagina

Jandlis Meat is een website van een van de stamboekleden waar men onder contact de nieuwsbrief kan vinden. In deze nieuwsbrief is de gang van zaken beschreven op het bedrijf met de daarbij horende foto's.

Open webpagina

KI de Toekomst is een KI met een eigen Sperma Win Centrum (SWC)t. Dit alles volgens de EU richtlijn 88-407EEG. Dit houdt in dat het gewonnen sperma EU erkend is en daarom verhandeld mag worden in zowel binnen als buitenland. Verder kan bij KI de Toekomst gesekst sperma geproduceerd worden.

Open webpagina

K.I. SAMEN is een particulier K.I. station, wat zich focust op praktische fokkerij. Dit betekent dat ze de fokkerij willen verbeteren door eerst te kijken naar de koe en vooral door op de praktische condities op bedrijven te letten. De selectie is verstrengeld met koefamilies, die zich bewezen in de praktijk en niet op speciale testbedrijven.

Open webpagina

The Knedo Stables is het digitale venster van de familie Knetemann/Donker. The Knedo Stables de moderne schakel tussen ons, onze dieren, onze (fok)producten en U!

Open webpagina

Vleesveehouderij Gerard de Koning is een website van een van de stamboekleden waar 600 runderen worden gehouden van voornamelijk het MRIJ ras, gekruist met Verbeterd Roodbont en Belgisch Witblauwe runderen.

Open webpagina

Goed voer is alleen mogelijk met goede grondstoffen, de beste samenstelling en de juiste bewerking. P. Bos veevoeders hoge kwaliteit diervoeders!

Open webpagina

Stiermassa.nl laat je zien hoe de grote volwassen stier er in Nederland uitziet. Van elk runderras dat er in Nederland te vinden is laat stiermassa volwassen exemplaren zien met bijbehorende informatie.

Open webpagina

Verbeterd Roodbont Fokbedrijf Vredenburg is een website van een van de stamboekleden waar men veel foto's kan vinden van de fokkerij van het bedrijf en van de bezochte keuringen.

Open webpagina

Vleesveevoer.nl levert voordeling door heel Nederland een specialistisch assortiment voeders en producten voor de kleinschalige en gespecialiseerde vleesveehouder.

Open webpagina

Veehandel Henk van de Wetering; het juiste adres voor al uw vee. In- / Verkoop

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.